Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Стенд Ап кабаре со Весна Петрушевска

Во среда на 23.07.2014 година со почеток од 21 часот во Кино салата во Ресен во рамките на манифестацијата "Топол Културен Бран" и "Преспанско Културно лето" свој театарски  настап ќе има Весна Петрушевска Бејби со Стенд Ап Кабаре.

Влезот за оваа претстава е слободен, но истата не е наменета за лица под 18 години.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана