Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Таетарската претстава "Не се клади на Енглези" со Сашо Коцев

Таетарската претстава "Не се клади на Енглези" во изведба на актерите Сашо Коцев, Оливер Митковски и Александар Микиќ која во рамките на Преспанското Културно Лето 2014 требаше да се реализира на 16.07.2014 во Ресен, СЕ ПРЕЗАКАЖУВА ЗА НА 19.07.2014 ВО 21 ЧАСОТ ВО КИНО САЛАТА НА ДОМ НА КУЛТУРА ВО РЕСЕН.

Ова поместување се должи заради прогласување на понеделник 14.07.2014 за ден на жалост заради загинувањето на четвворица полициски службеници во хеликоптерска несреќа по што сите манифестации од културно забавен ларактер се откажани што доведе до поместување на одредени претходно договорени термини на повеќе актери и изведувачи.

nesekladi

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана