Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

„Преку збор до срцето на жената“

„ Преку збор до срцето на жената“

Под покровителство на сопругата на градоначалникот на Општина Ресен Билјанa Гошаревска, на 7 март во просториите на Домот на културата „Драги Тозија“ во Ресен, беше изведен мултимедијален проект „Преку збор до срцето на жената“.

На настанот учествуваа ученици од детската градинка 11 Септември и ученици од основните училишта во општината.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана