Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

„Вино преточено во чаша љубов“

Музичкиот перформанс "Вино, преточено во чаша љубов",  се одржа на ден 20.02.2019 (среда), со почеток во 18 часот. Локација: Изложбен салон на Сарајот

Учесници: Гоце Милошевски -пијано

Панде Сековски – гитара

Ташко Каранфиловски – солисти

Елена Сековска – солист

Хари Михајловски – презентер

Ана Рабаџиевска – презентер

До боите на виното и љубовта претставени на платно, не водеа членови од ликовното здружение „Преспа арт“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана