Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Комедија „ЉУБОВ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО“

Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен и театар Дел Арте од Битола,  на најновото остварување од Празни муабети - комедијата „ЉУБОВ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО“
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана