Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава за деца „НОВОГОДИШНИТЕ ИГРАЧКИ НА ЕМА

Кога играчките оживуваат се' станува возможно.
 Најновата театарска претстава за деца „НОВОГОДИШНИТЕ ИГРАЧКИ НА ЕМА“
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана