Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција на книга „Ромски народни приказни од Македонија“

Во организација на Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, во ОУ. „Гоце Делчев“, на ден 19.12.2018 годинсе одржа промоција на книга „Ромски народни приказни од Македонија“ од авторот д-р Трајко Петровски.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана