Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Изложба „Економијата на Преспа низ вековите“

Изложба „Економијата на Преспа низ вековите“ на Игор Ефтимовски
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана