Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција на книга „Монодрама на лудиот“

Промоција на книга на Сара Марковска
 
Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен,организира  промоција на книга „Монодрама на лудиот“ на нашата сограѓанка Сара Марковска.

Промоцијата  се одржа на ден 15.12.2018 година (сабота) во просториите на Дом на култура - Сарај, со почеток во 12 часот.

Промотор на книгата беше Горјан Петревски.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана