Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ликовна изложба „Преспански ликовни мотиви“ - 2018

„Преспански ликовни мотиви“ - ликовна изложба на преспанските уметници и нивните гости уметници која беше отворена на 26 септември, со почеток во 18 часот, во Изложбениот салон при Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен, во рамките на активностите по повод Преспанскиот јаболкобер
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана