Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција „Ноемвриски крстосници“

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, на ден 21 септември се одржа промоција на книга „Ноемвриски крстосници“ од Сања Мучкаева - Видановска.
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана