Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Принцот Жаба“ - театар Крик

Театарска претстава „Принцот Жаба“ на театарот Крик од Скопје
14.09.2018 година
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана