Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Џез вечери 2018 година

Почитувани,
Дом на култура "Драги Тозија" повторно Ве поканува да бидете дел од џез вечерите кои ќе се одржат во Ресен од 14-16 август.
На градскиот плоштад пред таверната, по 22 часот, на
- 14 август ќе настапат Skopje jazzinc,
- 15 август Александар Петров и Transmision project,
- 16 август Sethstat + Мирко Попов.
Поминете ги топлите ноќи на плоштадот во Ресен со добра џез музика и одлично расположение.
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана