Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ликовна изложба „PLUVIA“

Домот на културата „Драги Тозија“ Ресен ги поканува сите љубители на ликовната уметност на ден 11.06.2018 година на отворањето на ликовната изложба “PLUVIA“ - изложба на ликовни творби на ученици од Средното општинско училиште „Цар Самоил“ - Ресен, под водство на проф. Шенер Далиповски.
Почеток во 19 часот
Изложбен салон при Дом на култура „Драги Тозија“ Ресен
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана