Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Сквер арт 2018 година

Во организација на Домот на Култура „Драги Тозија“ - Ресен се одржа ликовна креативна работилница насловена како Сквер Арт - Цртање на плоштад и изложба на слики.
На ликовната работилници учество зедоа триесетина деца и младинци од Ресен кои под организација на ликовната секција при домот на Култура имаа неограничена слобода своите креации да ги престават на плочките на градскиот плоштад, на штафелаи, на хартија и на паноа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана