Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Пијани“

Театарска претстава „Пијани“, комедија – Народен театар Битола
Режија Марјан Ѓорѓиевски
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана