Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

„Класика во филмските хитови“

„Класика во филмските хитови“ - Музички концерт на ученици од школата за пијано при Дом на култура „Драги Тозија“ Ресен.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана