Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Музички концерт на група Персиди

Музика од бившите ЈУ простори со музичка група ПЕРСИДИ - Ресен заедно со млади музички таленти : Сандра Цаловска, Мартин Димитриевски , Христијан Трајчевски , Александар Крстевски , Ангела Трајчевска , Живе Мешуревски , Владимир Матвеев , Елена Сековска
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана