Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Стјуардеси“


Театарот при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци ја изведе претставата “Стјуардеси“, по текст на Марк Камолети.
Во режијата на Диме Коцевски
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана