Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Поп Рок Вечери 2017

Поп рок Вечер“ со Оли Китан бенд и Ние, другарите бенд во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана