Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ликовна изложба на Владимир Темков

Ликовна изложба „Потрага по ликовноста во соочување со убавините на природата“ од авторот Владимир Темков.
14.12.2017 четврток
Изложбен салон - Сарај Ресен

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана