Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Преспански Јаболкобер 2017

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен и оваа година традиционално зема учество на манифестацијата „Преспански јаболкобер - 2017“.
Ликовна работилница со Станче Ракич и детски музички блок со детскиот хор „Ѕвончиња“, тин хорот „Мелодиум“ под водство на проф. Марина Коруновска

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана