Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

6 Ликовна работилница „Низ четката на Преспанските уметници“

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен се одржа 6-та ликовна изложба на роднокрајни уметници, „Низ четката на Преспанските уметници“.Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана