Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Рок концерт 2017

Осумнаесет учесници од Школата за пијано во Ресен, која работи во склоп на Домот на културата „Драги Тозија“, во Ресенскиот сарај одржаа рок-концерт на пијано и изведоа композиции од Битлси, Пинк Флојд, Скорпионс, Металика.

Придружба на младите пијанисти од Школата за пијано беше рок-групата „Реприза“ и вокалистот Јовче Воденичаровски.


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана