Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Џез поп рок вечери во Ресен

Од 18-ти до 21 јули, Ресен беше домаќин на голем музички настан, во кој ќе настапија различни изведувачи.
На градскиот плоштад, Љубителите имаа можност да уживаат во звуците на џез, поп и рок музиката, четири вечери по ред со различни изведувачи.
На 18-ти јули Васил Хаџиманов Бенд од Белград,
на 19-ти јули групата Персиди,
20-ти јули НИЕ (запирка) ДРУГАРИТЕ и за крај на четиридневниот музички спектакл на 21 јули настап на Блубери и Оли Китан.
Четиридневно незаборавно музичко дружење во Ресен, за сите љубители на џезот, поп и рок музиката.Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана