Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Ликовна работилница „Акварелите од чешмата Доча“

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, се одржа ликовна работилница „Акварелите од чешмата кај Доча“.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана