Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Преспанска модна ревија“

Драмско студио при Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен
Театарска претстава „Преспанска модна ревија“
Текст - Емилија Сарафска, режија на Василевски Васко


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана