Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

„Младите уметници на Преспанскиот крај“ - 2017

Ликовна изложба „Младите уметници на Преспанскиот крај“
Марија Вржовска и Виктор Николовски под менторство на проф. Шенер Далиповски.
Изложбен салон при Дом на култура „Драги Тозија“ - РесенСледете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана