Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Снежана и 7 џуџиња“

Театарска претстава „Снежана и седумте џуџиња“, во изведба на театарската школа „Бабец“ од Битола, одржана на ден 21.04,2017 година.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана