Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Велигденски хепенинг 2017

Денес во организација на Општина Ресен, Домот на Култура "Драги Тозија" и основните училишта низ Преспа, на градскиот плоштад "Цар Самоил" во Ресен се одржа традиционалната манифестација Велигденски Хепенинг.
Свој настап имаа солисти од хорот „Ѕвончиња“ од Битола и хорот „Рибарче“ од Охрид.


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана