Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Првоаприлско дефиле на маски 2017

По повод одбележувањето на меѓународниот ден на шегата, Општина Ресен и Домот на Култура "Драги Тозија" - Ресен, во соработка со основните училишта и детската градинка во Ресен организираа предаприлско дефиле на маски кое се одржа на 31 март ( петок) 2017 година.

Повеќе од 200 деца од основните училишта во општината и децата од детската градинка со маски продефилира низ ресенските улици.
На градскиот плоштад во изведба на Модното студио Анастасија се реализира детска програма.Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана