Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Музички концерт „група Персиди со пројателите“

Дел од атмосферата на музичкиот концерт на групата Персиди со пријателите“ одржан во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, на ден 16.12.2016 година (петок) во кино салата, со почеток во 19 часотСледете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана