Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Новогодишен хепенинг 2016 година

Со детската претстава „Потрага по Дедо Мраз“, посветена на најмладите, која се одржа на градскиот плоштад во Ресен, заврши месецот на културата во организација на Домот на културата „Драги Тозија“.

Најмладите ресенчани ја испратија старата година со Дедо Мраз, магионичарот Марло, кловнот Заги и девојчето кое беше во потрага на најпознатиот дедо во светот.


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана