Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Испревртена цивилизација“

Театарска претстава „Испревртена цивилизација“, во изведба на членовите при драмската секција на Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, одржана на ден 26.12.2016 (четврток) со почеток во 19 часот.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана