Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „ Чест“

Во организација на Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, на ден 30.11.2016 година (среда) се одржа театарската претстава „Чест“ на драмското студио при Дом на култура од Македонски Брод.
Претставата се одржа во Основното училиште „Браќа Миладиновци“ во село Царев Двор


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана