Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Музички концерт трио “Интерарт’

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ – Ресен на ден 25.11.2016 (петок), се одржа Концерт – флејта и пијано, со Триото „Интерарт“ во состав: Александар Стефановски - флејта, Емилија Ристевска Стефановска - флејта и Татјана Божиновска-пијано.


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана