Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Импровокација“

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен Ве поканува на театарска претстава “ИМПРОВОКАЦИЈА“ на Ден 17.11.2016 (четврток)
Место: Кино сала
Време: 20 часот
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН
Играат:
Никола Тодороски-актер
Стрезо Стаматовски-актер
Филип Кипровски-актер
Филип Ангеличин Жура-техничка поддршка
Театарската импровизација „ИМПРОВОКАЦИЈА“ е спонтана, забавна и смешна. Препорачлива возраст: +15 години.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана