Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Републички натпревар „Млади библиотекари 2016“

По одржаниот Општински натпревар „Млади библиотекари 2016“ , во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, првопласираната ученичка Милена Николовска се стекна со право да учествува на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари 2016“, кој оваа година се одржа во библиотеката „Гоце Делчев“ во Велес.

Милена Николовска ученичка во ОУ „Браќа Миладиновци“, под менторство на Невенка Спирова освои трето место на 17 по ред Републички натпревар „Млади библиотекари 2016“.

Честитки на Милена за постигнатиот успех.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана