Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Изложба „Art glass“

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен на ден 19.10.2016 е отворена првата самостојна изложба на Ирена Пешевска „Art Glass“.

Делата се изложени во Изложбениот салон при Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана