Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Преспански јаболкобер 2016

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен и оваа година традиционално зема учество на манифестацијата „Преспански јаболкобер - 2016“.

23.09.2016 година
- Детски алтернативен театар „Мали, а големи“ со театарската претстава „Принцезата Сиси“
почеток - 11 часот,
место - ОУ „Гоце Делчев“

- Стенд ап со Весна Гаврил
почеток - 12 часот
место - СОУ „Цар Самоил“

24.09.2016 година
- Турски народен театар со претставата „Слуга на двајца господари“
почеток - 19 часот
место - Кино сала

26.09.2016 година
- Детски хор „Рибарче“ - Охрид и настап на ученици од СОУ „Цар Самоил“ - Ресен
Почеток - 11 часот
место - Градски плоштад

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана