Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Театарска претстава „Аудиција“ - Солза и смеа

Во организација на Дом на култура „Драги Тозија“ на 27.07.2016 година со почеток во 20 часот, беше прикажана театарската комедија ,,Аудиција" во изведба на ,,Солза и смеа"   во Ресен.

Претставата се одржа во Сарајот пред многубројната публика


Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана