Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Дел од „Реонска болница“

Дел од атмосферата од театарската претстава „Реонска болница“Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана