Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Велигденски хепенинг - 2016 година

Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен заедно со Општина Ресен и во соработка со Основните училишта, и оваа година традиционално го организираше Велигденскиот Хепенинг.

Настанот на кој учениците од основните училишта промовираат традиционална и празнична храна на штандови.

На манифестацијата со изведба на музички точки настапија детските хорови Битолски и Преспански Ѕвончиња, како и младинскиот музички состав Мелодиум.

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана