Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Самостојна ликовна изложба „The First“

Во организација на Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен на ден 26.04.2016 (вторник), се отвори првата самостојна изложба на нашата сограѓанка Белгин Зекирија насловена „The first“

Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана