Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Самостојна ликовна изложба „Емоции“

Во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен на ден 06.04.2016 година беше организирана самостојна изложба на ликовниот уметник Билјана Бинчев, насловена како „Емоции“
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана