Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

8 Мартовско дружење

Во пресрет на празникот на жената 8 Март, Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, реализира осмомартовски концерт со „Преспански ѕвончиња“ - „Те сакам мамо“, литературно читање со ученици од ОУ „Мите Богоевски“ и изложба на дела од жени керамичарки од фондот на Ресенската керамичка колонија.

Настанот се одржа на 7 Март 2016 год, во Изложбениот салон при Домот на културата „Драги Тозија“ – РесенСледете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана