Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Вредните раце на Преспанската жена - 2016

Oпштинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен и оваа година традиционално ја организира манифестацијата „Вредните раце на Преспанската жена“.

Манифестацијата се одржa на ден 05.03.2016 година (сабота) во ресторанот „Две Лири“ со почеток во 20часот.

За забавува се погрижи група „Калабалак“ од БитолаСледете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана