Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Промоција на книга „Заплеткан јазол“

Љубителите на пишаниот збор вечерва имаа можност да уживаат во промоцијата на книга „Заплеткан јазол“, на нашата сограѓанка Ајлин Агачолија.

Промоцијата беше во организација на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, под покровителство на Градоначалникот на Општина Ресен Др. Ѓоко Стрезовски, а поддржана од Министерството за култура на Р. Македонија.

Промотори на книгата беа Лепа Гештаковска и Александар Трповски.
Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана