Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

Новогодишен пијано концерт

Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, организираше Новогодишен пијано концерт на класична и филмска музика, во изведба на членовите на школата за пијано, при Домот на културата „Драги Тозија“ - Ресен.

Под водство на уметничкиот раководител Гоце Милошевски.

Концертот  се одржа на 30.12.2015 (среда), во Кино салата, со почеток во 19 часот.Следете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана