Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен

facebook

„Новогодишна елка“

Во просториите на Општинската установа Дом на култура „Драги Тозија“ - Ресен, пред 3 месеци беше формиран Детскиот хор „Преспански ѕвончиња“, под водство на проф. Марина Коруновска.

 Истиот хор на 25.12.2015 година одржа свој самостоен музички концерт „Новогодишна елка“ во Кино салатаСледете не на Фејсбук:

© 2014 Дом на Култура "Драги Тозија" - Ресен | Сите права задржани.

© Фото: П.Н. ; Изработено од: Преспана